Julemarked på Vestermølle d. 8. og 9. dec.

04-12-2018
Julestemningen bliver rigtig sat ind d. 8. og 9. december kl. 10-16 på Vestermølle, da årets store Vestermølle Julemarked bliver holdt. Laden og foreningernes lokaler bliver fyldt med stande.

Over 60 stande med rigtig mange flotte ting.

Dekorative julenisser og andet juleting. Dekorationer og julekranse. Skønt og dejligt strik. Flotte smykker, glas og keramik. Flotte tasker, huer og tøj. Kreativt pileflet, knive, læderarbejde, træarbejde og billeder. Honning, marmelade og meget mere. Også juletræet kan købes.
Begge dage kører møllen og smeden og drejeren arbejder. Smagsprøver ved fiskerne.
For børn er der pandekage bagning ved spejdernes bål på gårdspladsen
Foreningen Vestermølle forsøger at give Vestermølle julehygge både inde og ude og glæder sig til, at mange gæster vil besøge Vestermølle de to dage – anden adventsweekend.

Overskuddet går til Foreningen Vestermølle til fornyelse og bevarelse af området.

Kategori: Alle nyheder