Bukkejagt for ny jægere i 2019

08-04-2019
Bukkejagt for ny jægere i 2019.
Er du ny jæger (ung eller gammel) og aldrig skudt en buk, og ikke har adgang til eget bukkejagt, så kan du gratis komme med på bukkejagt på kommunens arealer.
Du vil få følgeskab af en erfaren jæger der vil hjælpe dig på vej, og hjælpe med at ”brække” dyret når (hvis) det er nedlagt. Nedlægger du en buk, koster den 25,- kr. pr. kg brækket vægt.
Lyder dette interessant så mød op på Vester Mølle fredag den 10 maj kl. 16.00, hvor vi vil gå ud i ”marken” og se de forskellige lokaliteter hvor bukkejagt er mulig.
Det bliver efterfølgende Paw Frost (mobil 40688333) der koordinerer med de forskellige, hvem der sidder hvor og hvornår.
Består du først riffelprøven i bukkejagten, så bare ring og sig til, så vi kan få dig ud på bukkejagt.
Ud over din riffel, er det godt med en alm. kikkert, samt en hætte, som dækker dit ansigt.
Knæk og bræk
På jagtudvalgets vegne Uffe Jakobsen og Paw Frost