Jagtfeltskydning kreds 3 d.14/6 kl. 8 - 16

05-03-2020
Så er der tilmelding til feltskydningen i kreds 3 som foregår 14/6 kl. 8 - 16 og det er fantastisk træning for alle, uanset om du er rutineret eller temmelig ”grøn”. Har du ikke brugt din riffel ret meget er dette et ”must” da man skyder på forskellige afstande ( typisk 60m til 300m) og dermed lærer sine egne begrænsninger at kende, eller måske opdager man, at man skyder som David Crockert, det er jo en win win.

Det skal gå lidt hurtigt, så senest lørdag den 14 marts har i tilmeldt jer til undertegnede, på mail: uffe11443@gmail.com , så jeg kan lave en samlet tilmelding til skydningen, der foregår på hold á 6 mand. Uanset hvor mange vi bliver, kommer alle til at skyde.

For at tilmelde sig, skal jeg have: Navn , mailadresse, medlemsnummeret i Danmarks jæger forbund, samt 200 kr. som indsættes på reg: 4727 konto nr. 4727302921

Vi ses til en festlig dag i gode jagtkammeraters selskab.

Hilsen Uffe Jakobsen

Tjep tjep