Lydigheds og apporteringstræning fra 28/4

23-04-2020
DJ har nu meldt ud, at udendørs hundetræning nu igen kan udføres.
Derfor har Skanderborg Jagtforening besluttet at starte op, tirsdag d. 28. april – ab kl. 19:00. Sidste træningsaften vil være d. 16. juni
Tilmelding SKAL ske til Peder Poulsen på telefon 51767913 eller via e-mail: pedercmpoulsen@gmail.com
Ved tilmelding skal man oplyse om det er en hvalp, unghund eller en ”åben klasse” hund der tilmeldes
Møder man op uden at have tilmeldt sig deltager man ikke den aften!
Betaling – kr. 300,00 - SKAL ske via mobilepay INDEN 1. træning eller på 2640-6875 201 946 – husk at oplyse hundens navn ved indbetaling.
Deltagere skal være opmærksom på følgende:
- Holdet inddeles således at der kun er 6 – 8 kursister på hvert hold og 2 - 3 instruktører
- Der trænes udelukkende med dummies – som MAN SELV skal medbringe. (der kan IKKE lånes)
- Der skal holdes afstand ved ankomst og hundene forbliver i bilerne indtil der bliver givet OK.
- Man er selv ansvarlig for korrekt opførsel jf. myndighedernes vejledning om god opførsel i forbindelse med Covid-19.
- Foreningen sørger for håndsprit – og der afsprittes ved ankomst og afgang.
- Alt efter hvor mange der tilmelder sig, kan man blive bedt om at møde holdvis og med 15 minutters mellemrum således vi ikke overskrider antallet på 10 personer.

Kategori: Nyheder