Udvalg

Her finder du en oversigt over foreningens udvalg, som pt. omfatter

Naviger videre til det enkelt udvalg for en nærmere beskrivelse, samt kontaktoplysninger.

Aktivitetsudvalg

Kontaktperson: Mads Nørdam
E-mail: lunordam@mail.dk

Udvalgets formål er at fremme foreningen, gøre den aktiv og styrke fællesskabet ved at lave sociale arrangementer.

Hundeudvalg

Kontaktperson: Peder Poulsen
E-mail: pedercmpoulsen@gmail.com

Udvalgets vision er at hunde, der har deltaget i træningen hos Skanderborg Jagtforening, er "egnet apporterende hunde" og samtidig velafrettede til jagt og i den daglige gøren, som en del af familien - sociale og lydige.

Missionen er at give de deltagende hundefører redskaber i form af teknikker til opnåelse af ovennævnte.

Jagthornsudvalg

Kontaktperson: Per Ladefoged Jensen
E-mail: plaj8660@gmail.com

Udvalgets formål er at lære kursisterne de mest basale hornsignaler at kende og aller helst at spille dem på egne og gæste jagter.

Jagtudvalg

Kontaktperson: Uffe Jakobsen
Telefon: 20600231
E-mail: uffe11443@gmail.com

Jagtudvalget planlægger og gennemfører jagter, herunder reguleringer på kommunens arealer, med fokus på nyjægeres indføring i jagtens glæder.

Medieudvalg

Kontaktperson: Ole Andersen
Telefon: 20594508
E-mail: ole.ingvar.andersen@gmail.com

Udvalgets formål er at udvikle og vedligeholde foreningens medier, herunder hjemmeside, Facebook profil, Instagram profil, m.m.

Skydeudvalg

Kontaktperson: Ole Andersen
Telefon: 20594508
E-mail: ole.ingvar.andersen@gmail.com

Udvalgets formål er at uddanne og vedligeholde medlemmernes skydefærdigheder med henblik på en etisk forsvarlig jagt.

Der bliver lagt vægt på det sociale sammenhold.