Unge og nyjæger udvalg

Ole Andersen Email: ingvar@city.dk Mobil: 2059 4508

Unge og nyjæger udvalgets opgave er at være med til at give de nye jægere en god start på det at være jæger.

De fleste der lige har fået jagttegn, har læst jagtbogen en eller flere gange.

Har svaret på flere tusinde spørgsmål fra jagttegns cd’en, for at få det jagttegn.

Man bliver pavestolt den dag, hvor man får at vide

”tillykke du er Bestået”

Du har lært en masse om lovgivning, jagtbart og ikke-jagtbart vildt.

Du har lært om våben. Du kan svare på alt muligt i søvne vedr. det jagttegn.

Alt-i-alt har man al mulig grund til at være stolt.

Men nu da du er blevet jæger på papiret,skal vi som forening hjælpe dig med din videreudvikling som jæger.

Du vil opdage, at der er mange traditioner du skal til at lære at kende.

Du vil opdage hvor stor betydning jagtetik og morale har for alle jægere.

Vi som forening har et medansvar over for disse nye jægere.

Det vil sige at hvis der er unge eller nyjægere med på vores fælles jagter, vil der blive taget ekstra god hånd om jer.

Vi vil holde en ekstra god parole og forklare lidt om etik.

Bla.: Kom ikke for sent. Giv hånd til alle og hatten af under parolen!

Under jagten vil I prøve at stå på post, samt gå med igennem såterne. I vil blive forklaret, hvad I skal gøre og holde øje med.

Der vil altid være en erfaren jæger der vil kunne hjælpe jer, hvis I har spørgsmål.

Vedr. arrangementer vil jeg anbefale at I tilmelder jer SMS update.(Se under kontakt!)

Video og tema aftener vil blive annonceret på hjemmesiden under nyheder,og disse vil også komme ud som SMS update!

Uanset, om man er unge eller nyjæger er man altid velkommen.

For at gøre disse arrangementer så interessante og relevante så muligt vil vi gerne høre jeres mening og ideer.

Vi skal skabe en god bund med sunde moralske og etiske regler, samt de traditioner der er forbundet til det at gå på jagt.

Alt dette er til at klæde jer på til et langt liv med jagt.

Defineringen af nyjæger er når man har taget jagttegn inden for de sidste 3 år. Ung jæger er at man er under 25 år.

Knæk og bræk

Med Venlig Hilsen