Vestermølle

Lokale-udlejning og nye medlemmer

Vi tilbyder vores medlemmer at leje vores flotte lokaler for 1.000 kr. pr. weekend. Lokalerne har plads og service til max 50 personer. Henvendelse vedr. udlejning kan ske til Jens Erik Andersen på mobil nr. 91 86 00 08 Slutrengøring kan også aftales. Har du interesse i at være medlem i Skanderborg Jagtforening, kan du ligeledes henvende dig til Jens Erik Andersen.

Jens Erik Andersen Email: jefuglen@gmail.com Mobil: 9186 0008

Foreningstræf hver tirsdag

Hver tirsdag mellem kl. 10.30 og kl. 13.00 mødes medlemmer med lidt ekstra tid i hverdagen til helt uforpligtende pral, snak og hygge, vi har altid kaffe på kanden, kolde øl og vand i køleskabet og som regel kage fra bageren.

Alle er velkomne, og alle har mulighed for at benytte sig at vore muligheder i forbindelse med værktøj og værksted.

Boye Laursen